Vertrouwen & vakkennis…

03 485 50 34

Groot assortiment keukenbenodigdheden

Huis Vervoort - Keukenbenodigdheden

Ons uitgebreid assortiment aan keukenbenodigdheden in Broechem is bij kookliefhebbers in de ruime regio bekend. Potten, pannen, messen, mixers, koffiezetapparaten, kruimeldieven, weegschalen, serviezen, porselein, noem maar op: u vindt het allemaal bij Huis Vervoort.

Uitgebreide uitleg

Alle denkbare keukenspullen en klein-elektro kan u hier bewonderen, voelen, proberen en uitkiezen. Helena Vervoort staat dagelijks klaar om u door het hele gamma te loodsen en u met een uitgebreide uitleg te helpen een juiste keuze te maken. Klanten zijn veeleisender geworden en vertrouwen wint aan belang. Meer dan vroeger komen ze langs met specifieke vragen over een product, zoals welke pan ze moeten gebruiken op een inductie-kookplaat, wat de beste messen zijn ... Ze zijn bewust op zoek naar persoonlijk en professioneel advies. Dat is meteen de meerwaarde van onze vakhandel tegenover de grote ketens.

Kwaliteitsvolle kookattributen

Ook het succes van kookprogramma’s voelen we hier goed. Mensen hechten meer belang aan hun keuken en kiezen voor kwaliteitsvolle kookattributen. We hebben hier heel wat bekende merken zoals Philips, Brown, Siemens, Bosch voor de elektroapparaten en Demeyere, Lacor, Brabantia, Le Creuset, Peugeot en Beka voor kookattributen. Toch hoeven duurzame materialen en kwaliteitsproducten niet noodzakelijk duurder te zijn. We hebben keukenmateriaal voor elk budget. Stap zeker eens binnen in dit keukenparadijs. Wij hebben ook een groot aanbod aan doe-het-zelfartikelen en decoratie. Bekijk zeker onze fotogalerij. Nog vragen over onze keukenbenodigdheden of klein-elektro? Neem dan beslist contact op met Huis Vervoort in Broechem. Wij helpen u graag verder.